Hieronder vind u enkele ervaringen van gasten die in ons gastenboek schrijven die in de Pronkkeamer ligt:

  • Wij hebben genoten van ons verblijf op de pronkkamer. De vergezichten kennen we niet van het overvolle België. De rust, natuur en ruimte zullen we missen. 
  • Helemaal uitgewaaid en uitgerust. Het is hier goed! Periode eind oktober 2018
  • We gaan de rust van Skrins missen thuis. 

Daarnaast zijn er gasten die hun ervaringen delen op websites via boekingscentrales, het verblijf wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.2! (46 ingevulde enquêtes)

Periode 10 augustus 2018 – 24 augustus 2018

Natuur, rust en ruimte: Midden in de weilanden met koeien en schapen, in de verte is Leeuwarden zichtbaar. Bij de woning is er een brede sloot waarbij er twee varkens scharrelen. Verderop is het plaatsje Easterlittens waar er gevaren kan worden.

Algemene beoordeling: 8

Midden in de polder, naast een koeienboerderij. Aan de oostzijde van de woning zijn er bomen op het erf. In Easterlittens is er een gezellig restaurant waar heerlijk gegeten kan worden. In de regio is er van alles te zien en te doen.


Periode 30 december 2017 – 06 januari 2018

Het huisje ligt midden in de weilanden en vanaf de woonkamer heb je heerlijk uitzicht over de velden.

Algemene beoordeling: 8

Het huis is leuk en is gezellig ingericht , het heeft heel veel sfeer. De 2 slaapkamers zijn ruim. We werden heel vriendelijk ontvangen.


Periode 08 december 2017 – 11 december 2017

Zelfs in de winter nog mooie vogels te zien bij de vogelkijkhut. Super uitzicht vanuit de woning.

Algemene beoordeling: 10

Fijn verblijf, sfeervol huis en fijne ontvangst en communicatie.


Fantastisch

Dhr. S,
Periode: 07-07-2017 t/m 10-07-2017
Je komt hier echt tot rust. We zijn vanuit Krimpen eerst in Lemmer en Sloten geweest. De Pronckamer in Easterlittens is geweldig. Er komt soms in 2 uur tijd pas 1 auto of fietser voorbij. Het is gewoon geweldig hoe de bedden liggen. Je rust volkomen uit. En ontvangst met verse bloemen. Klasse. Rui.me badkamer, mooie complete keuken .

Alg. waardering

Fantastisch

Eerste indruk

Fantastisch

Hygiëne

Goed

Ontvangst

Fantastisch

Voorzieningen

Fantastisch

Comfort

Fantastisch

Prijs kwaliteit verhouding

Goed

Goed

Dhr. C,
Periode: 26-06-2017 t/m 30-06-2017
Heerlijk rustig en heel veel ruimte

Alg. waardering

Goed

Eerste indruk

Goed

Hygiëne

Goed

Ontvangst

Voldoende

Voorzieningen

Goed

Comfort

Goed

Prijs kwaliteit verhouding

Goed

Fantastisch

Mevr. B,
Periode: 19-06-2017 t/m 23-06-2017
De omgeving was super, met een ondergaand zonnetje hebben we heerlijk met n wijntje aan het water gezeten bij het huis, heerlijk genieten! ’s Morgens kon ik lekker met mijn honden een wandeling maken. Het huis was zoals het hoort te zijn een boerderijwoning in de oude stijl.

Alg. waardering

Fantastisch

Eerste indruk

Fantastisch

Hygiëne

Goed

Ontvangst

Fantastisch

Voorzieningen

Goed

Comfort

Goed

Prijs kwaliteit verhouding

Goed

Dhr Hommes: Stijlvol appartement in Friese boerderij. Alles was prima verzorgd. Alle faciliteiten waren aanwezig. De ontvangst is hartelijk. Niets op aan te merken.

Verblijfsdatum: 22-01-2016 — 25-01-2016

Dhr den Hollander: Wij zijn met zijn tweeën en de hond een week op vakantie geweest bij Pronkkeamer Skrins. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen en rond geleid in de pronkkamer van de boerderij die helemaal tot onze beschikking stond. Het uitzicht vanuit de kamer is prachtig weids, wij konden er geen genoeg van krijgen. Het weer was goed dus we hebben fijn kunnen fietsen en wandelen waar daar ook alle mogelijkheid voor was. Leuke plaatsen bezocht zoals Workum, Harlingen, Bolsward, Makkum en Franeker. Wij hebben een fijne vakantie gehad.

Verblijfsdatum: 26-06-2015 — 03-07-2015


Mvr. Pauwels: We (gezin met 2 kleine kinderen) kwamen maar voor een weekendje naar Friesland en hebben het zeker naar onze zin gehad in de Pronkkamer Skrins! Het vakantiehuis is prachtig, net als de ligging. Zeer rustig maar vlakbij Leeuwarden en enkele andere Friese steden. En de mensen waren ook heel vriendelijk…. Zowel de eigenaars als de buren waar we met onze kindjes op de boerderij een rondleiding kregen tussen de pasgeboren lammetjes… zalig!
Verblijfsdatum: 10-04-2015 — 12-04-2015

Mevr. Sinclair: Heerlijk als je bent op zoek naar een rustige plaats om even weg van al het dagelijkse drukte.

Verblijfsdatum: 03-04-2015 — 06-04-2015

Dhr van Balen: Het huis is centraal gelegen t.o.v. Leeuwarden,Sneek, Harlingen/Franeker en is ontzettend mooi gelegen met een weids uitzicht. Het huis is gerenoveerd/gemoderniseerd en volledig in oude stijl hersteld. Het is gelegen aan een rustige weg en heeft veel privacy. Je hebt er ook een mogelijkheid om te vissen. Op loopafstand is er een camping waar je evt. een motorboot of kano kunt huren. Ik heb dit ook gedaan en het was heerlijk rustig op de route die ik heb gevaren met een duidelijke routebeschrijving. De huiseigenaren van Pronkkeamer Skrins zijn vriendelijke mensen, waarbij de eigenaresse ons netjes welkom heette en ons wegwijs heeft gemaakt. Daarnaast waren er veel brochures aanwezig voor dagjes uit. Daarnaast gaf ze aan(ook tussendoor) dat als wij vragen hadden we altijd even konden aankloppen. Halverwege de week werden onze handdoeken etc. vernieuwd. We hebben echt een geweldige vakantie gehad die voor mensen die rust,ruimte zoeken een echte aanrader is. Daarnaast is het een aanrader voor mensen die houden van het verblijf in een authentiek pand met toch het moderne comfort(inclusief internet).

Verblijfsdatum: 09-08-2013 — 16-08-2013